25 Квітня 2024, 17:39 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом заявок на участь у «Запорізькій книжковій толоці» - 10 Жовтня 2017

Прийом заявок на участь у «Запорізькій книжковій толоці»

Категорія: «Новини»
Дата: 10 Жовтня 2017 (Вівторок)
Час: 00:00
Місто: Запоріжжя
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1649


Стартував прийом заявок на участь у третій Запорізькій книжковій толоці

3-й Міжнародний фестиваль «Запорізька книжкова толока» запрошує до Запоріжжя видавців та книгорозповсюджувачів!

Прийом заявок на участь у книжковому ярмарку та фестивальній програмі розпочався 4 вересня і триватиме до 10 жовтня включно. Для оперативного опрацювання та реєстрації заявки приймаються через спеціальну онлайн-форму: https://goo.gl/iioPUE

Детальні умови участі - за посиланням: http://toloka.net/uchasnykam/terms/
Також на сайті Фестивалю ви можете уточнити фінансові питання участі та скористатись онлайн-сервісом для бронювання виставкових модулів.

Додатково до вашої уваги оновлена інформація про Конкурс «Найкраща книга Запорізької книжкової толоки». Цього року організатори збільшують кількість тематичних номінацій і сподіваються на широке представлення в межах Конкурсу найкращих книжкових новинок. «Запорізька книжкова толока» упевнена, ви мали плідний рік, і ваші видання заслуговують на відзнаку.


Запорізька книжкова толока – 2017 відбудеться 27-29 жовтня на базі виставкового центру «Козак-Палац». Фестиваль відбувається в Запоріжжі вже втретє. Минулоріч учасниками Толоки стали понад 60 видавництв з усієї України та близько 150 літераторів, художників, науковців і громадських діячів. Впродовж трьох днів фестивальні заходи відвідали майже 10 тисяч мешканців Запоріжжя та гостей міста.

Лейтмотив цьогорічного фестивалю: «Поміж рядків». Організатори запрошують ставити відкриті питання й разом знаходити приховані відповіді, читати і відчувати – поміж рядків.


Сайт «Запорізької книжкової толоки»: http://toloka.net/
Сторінка Фестивалю у Facebook: http://facebook.com/booktoloka/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar