19 Квітня 2024, 12:54 | Реєстрація | Вхід
/ Новий випуск журналу «Куншт» у Рівному - 9 Жовтня 2017

Новий випуск журналу «Куншт» у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2017 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1290


Книгарня «Є» та науково-популярний журнал «Куншт» запрошують на презентацію 7-го випуску видання, яка відбудеться 9 жовтня за участю співвидавця та головного редактора Кирила Безкоровайного. Початок – о 18.30.

Наука повинна ставати ближчою. Науково-популярний журнал «Куншт» з’явився в Україні стрімко і в потрібний час. «Куншт» – український науково-популярний журнал, який пояснює складні речі просто. У кожному випуску більше 100 сторінок авторських матеріалів, репортажів, колонок, які розкривають складні, але цікаві теми науки та технологій, тренди майбутнього та секрети минулого. Команда журналу співпрацює з низкою художників та фотографів для того, щоб «Куншт» приносив не тільки інтелектуальне, а й естетичне задоволення. У новому, сьомому номері журналу, можна прочитати багато нового і невідомого про час.


Над виданням працюють абсолютно різні люди: від кандидата наук і наукового співробітника до письменника-фантаста і графічного дизайнера. Основна ідея «Куншту» – наука як мистецтво. Якщо ви думаєте, що такого бути не може, то переконати вас у цьому спробує співвидавець та головний редактор журналу Кирило Безкоровайний.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar