28 Березня 2024, 19:33 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Зустріч з Оксаною Булою - 7 Жовтня 2017

Дитяча субота: Зустріч з Оксаною Булою

Категорія: «Події»
Дата: 07 Жовтня 2017 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 811


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують дітей віком 4-8 років та їхніх батьків на презентацію книжок ілюстраторки Оксани Були, яка відбудеться 7 жовтня за участю авторки. Початок – о 12.00.

На зустрічі з Оксаною Булою дітвора зможе поринути у світ її дивовижних малюнків та історій, серед яких популярна серія книжок-картинок про мешканців лісу туконі («Зубр шукає гніздо», «Ведмідь не хоче спати») та серія пізнавальних книжок про дерева, яку вона створює разом з письменницею Катериною Міхаліциною. Першою була «Хто росте у парку», яку 2016 року обрали до щорічного каталогу книжкових рекомендацій у галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури «Білі круки» («The White Ravens»).


Найновіша книжка «Хто росте в саду» – не лише неймовірно цікава мандрівка садом, в якій читачі дізнаються, чим особливі плодові дерева і як їх розпізнати; це розповідь про пошук дому і свого місця у світі, про те, що тільки пізнавши своє коріння, ти можеш зрозуміти правду про себе справжнього.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar