29 Березня 2024, 02:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Проповіді на неділі й перехідні свята» Ігоря Ісіченка - 3 Жовтня 2017

«Проповіді на неділі й перехідні свята» Ігоря Ісіченка

Категорія: «Події»
Дата: 03 Жовтня 2017 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1046


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «Свічадо» запрошує на презентацію книги архиєпископа Ігоря Ісіченка «На скелі Слова. Проповіді на неділі й перехідні свята», що відбудеться 3 жовтня за участю автора. Початок – о 18.00.

До збірника увійшли проповіді, виголошені протягом 2011—2015 рр. на неділі й перехідні свята. Тлумачучи євангельські читання, визначені церковним уставом на кожен із цих днів, проповідник прагне знайти в них поради для сучасника, відповіді на питання, актуальні для українця ХХІ ст. У проповідях знайшли відображення драматичні події суспільної дійсності цієї доби. Книга придасться кожному християнину, котрий прагне до духовного вдосконалення.

Архиєпископ Ігор Ісіченко очолив Харківсько-Полтавську єпархію УАПЦ 12 липня 1993 р. Доктор філологічних наук, професор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Києво-Могилянської академії. Автор книг «Києво-Печерський патерик у літературному процесі кінця XVI – початку XVIII ст. на Україні», «Монашество давнього Єгипту», «Аскетична література Київської Руси», «Духовні виміри барокового тексту», «Війна барокових метафор», підручників з української мови, церковної історії, історії української літератури, катехизму для молоді, збірників проповідей, статей, інтерв’ю.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar