28 Березня 2024, 10:48 | Реєстрація | Вхід
/ «Синдром АТО» Всеволода Стеблюка у Харкові - 28 Вересня 2017

«Синдром АТО» Всеволода Стеблюка у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 909


Харківcька Книгарня «Є» та видавництво «Дух і літера» запрошують на презентацію книжки Всеволода Стеблюка «Синдром АТО. Нотатки «Айболіта»». Захід відбудеться 28 вересня за участю автора. Початок – о 18.30.

Історія лікаря, професора, полковника поліції Всеволода Стеблюка, розказана від першої особи. Історія короткого проміжку часу – з травня по вересень 2014, періоду активних протистоянь українсько-російської війни, яка офіційно названа «Антитерористична операція» – АТО. Історія з реальних подій та фактів, які автор оцінює крізь призму власного світосприйняття.

Доктор медичних наук, професор, полковник медичної служби Всеволод Стеблюк зараз є заступником начальника Військово-медичної академії України з клінічної роботи. До того півтора роки був помічником міністра оборони за медичним напрямком, відповідальним секретарем Військово-цивільного координаційного штабу.

Недавно Всеволод Стеблюк отримав орден Свободи, а на початку війни на Донбасі лікар і вчений (він є анестезіологом та фахівцем із психофізичної реабілітації) очолював медслужбу добровольчого батальйону «Миротворець». Здійснив подвиг – врятував 87 поранених вояків і вивіз їх із оточення в «Іловайському котлі». На бойовому та медичному досвіді «Дока» –«Айболіта» можна будувати систему військової медицини, і вона оздоровлюватиме не тільки українське військо, але й усе суспільство.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar