26 Квітня 2024, 00:19 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «ЩЕмить» Оксани Кузів у Франківську - 28 Вересня 2017

Книжка «ЩЕмить» Оксани Кузів у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1115


Івано-Франківська Книгарня «Є» та видавництво «Апріорі» запрошують на презентацію книжки Оксани Кузів «ЩЕмить», яка відбудеться в четвер, 28 вересня за участю авторки. Початок – о 18.00. Модераторка – Марія Ткачівська.

Статистика вперто кричить світові, що така аномалія розвитку (!) зустрічається в середньому в одного із двох тисяч новонароджених. Соціуму вигідніше зробити вигляд, що таких людей просто не існує, а якщо десь і є, то точно не в їхньому місті, державі, а десь на краю світу, як рудиментарні залишки чогось низькорозвиненого і примітивного... Але... Кожен, хто прийшов у цей світ, має право на Любов.

Новий роман авторки «ЩЕмить» – про важливу проблему, про яку не прийнято говорити вголос. Люди, яким довелось з цим жити, зазвичай, залишаються несприйнятими ні суспільством, ні самі собою. Розуміння всього масштабу проблеми змінить ваше уявлення і ставлення до таких людей, які, можливо, щодня перебувають поміж нами, та, як і всі, прагнуть бути прийнятими. І хай ця книга защемить у серці, здійснить метаморфозу наших душ і навчить сприймати себе і людей довкола такими, якими вони є.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar