24 Квітня 2024, 05:25 | Реєстрація | Вхід
/ «Нуар по-українськи» Симора Гласенка у Франківську - 27 Вересня 2017

«Нуар по-українськи» Симора Гласенка у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 27 Вересня 2017 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1066


Івано-Франківська Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію роману Симора Гласенка «Нуар по-українськи», яка відбудеться 27 вересня за участю автора. Початок – о 18.30.

Основні події роману «Нуар по-українськи» розвиваються у Києві та Чернівцях. Його персонажі потрапляють у пастку чужої гри, стають маріонетками, самі того не підозрюючи, оскільки перебувають у полоні власної несподіваної пристрасті.

Автору вдалося створити текст, що відповідає канону літературного субжанру нуару: напружений сюжет, який тримає до останніх рядків, девіантні особистості, які руйнують себе та інших, натуралізм, фатальні жінки і фатальні пристрасті, соціальні, психологічні, морально-етичні проблеми, поведінка людей у ситуаціях вибору, злочини, мотивація яких має таке задавнене коріння, що мимохіть згадується вендетта.

Під час презентації автор розповість про роботу над романом, специфіку жанру, поміркує над органічністю нуару в українській літературі, у вітчизняному та світовому літературних контекстах.


Симор Гласенко (Олександр Процюк, 1985, Житомир) – юрист, прозаїк, сценарист. Роман «Фабрика» увійшов до ТОП-10 романів ХХІІ Міжнародного Форуму видавців. У березні 2016 закінчив курси навчання сценарного мистецтва на базі каналу «СТБ», де лекторами були голлівудські сценаристи Михайло Шульман та Джеймс Крамер. Мешкає у Києві.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar