28 Березня 2024, 11:57 | Реєстрація | Вхід
/ Управлінська дискусія про «Адміністратегію» - 25 Вересня 2017

Управлінська дискусія про «Адміністратегію»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Вересня 2017 (Понеділок)
Час: 18:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Київ
Місце: Києво-Могилянська бізнес-школа
Адреса: вул. Волоська, 8/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 869


25 вересня о 19:00 в Києво-Могилянській бізнес-школі відбудеться важлива управлінська дискусія з іноземними гостями – Мачеєм та Ізабелою Кішіловськими. Разом з видавництвом «Основи» та KMBS, Мачей та Ізабела презентують практичний посібник для державних управлінців – книгу «Адміністратегія. Ваша успішна кар’єра у сфері державного управління».

Ця книга є результатом досліджень роботи десятків адміністрацій у Польщі, у країнах Центральної та Східної Європи. У ній використані новітні ідеї і передові практики з усього світу.

У вас є унікальна можливість вплинути на реальність навколо нас. Постійна потреба в стратегічному мисленні — це провідна тема багатьох поточних дебатів про майбутнє нашої влади. Ця книжка для амбітних та проактивних громадян, суспільних лідерів, які прагнуть мислити та діяти стратегічно, замість того, щоб дрейфувати за течією. Саме це зараз на часі в Україні — застосування сучасних концепцій стратегічного управління для реалій державного сектору та використання розумних та прагматичних підходів для того, щоб бути результативними та інноваційними. 

Усвідомлення того, що більшість державних установ є організаціями, які виробляють продукт, пов’язаний з інтелектуальною цінністю — це перший крок до радикально нового бачення цих інституцій. Що спільне і що відмінне між державними інституціями і організаціями в приватному і неурядовому секторах? Як ефективно управляти людським ресурсом в умовах обмеженності грошової винагороди? Що ми можемо зробити на практиці для сприяння міжсекторальному навчанню, щоб зробити наші державні організації більш ефективними?


Під час дискусії ми поговоримо про:

  • досягнення власного успіху державних управлінців через успіх інституцій в задоволенні своїх споживачів;
  • як не розслаблятись в умовах стабільної кар’єри урядовця і мислити поза звичними алгоритмами;
  • як застосовувати стратегію «клієнтоорієнтованості» в управлінні державою. 
Аудиторія заходу – управлінці в державному секторі - в культурних установах, в органах місцевого самоврядування або уряду.

Замовити книгу можна за посиланням: https://goo.gl/3TxqFS

25 вересня. Початок о 19:00. Вхід 200 UAH. Оплата на вході
Дискусія відбуватиметься англійською мовою без перекладу.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar