24 Квітня 2024, 03:33 | Реєстрація | Вхід
/ Клуб «Маленька рівненська книгарня» / 24.09.17 - 24 Вересня 2017

Клуб «Маленька рівненська книгарня» / 24.09.17

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2017 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 766


Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на зустріч книжкового клубу «Маленька рівненська книгарня» та обговорення книжки Ніни Джордж «Маленька паризька книгарня». Захід відбудеться 24 вересня, о 18.00. 

Книжковий клуб «Маленька рівненська книгарня» знову повертається! Відтепер ще більше різноманітних книг та більше розмов. На нашу першу зустріч у новому сезоні ми обрали книжку, завдяки якій і з’явився наш книжковий клуб. 

Жан Одинак — власник книжкової баржі 
«Літературна аптека» — точно знає, як вилікувати почуття, що не вважаються захворюваннями й не діагностуються лікарями. Адже він — читач душ, тож кожному покупцеві добирає книги, які якнайкраще впораються із завданням вилікувати людський смуток, тугу чи зневіру. Все змінюється одного літнього дня після зустрічі з Катрін, глибоку печаль якої месьє Одинак сподівається вилікувати. Він вирушає в подорож до місця найболючіших спогадів – серця Провансу, аби пережити час страждань і віднайти себе. А ми запрошуємо вас вирушити у світ Жана та самої авторки Ніни Джордж. 


Також на зустрічі обговоримо багато книжкових новинок та спробуємо знайти ідеальну книгу для кожного. Беріть з собою гарний настрій і друзів! 

Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar