29 Березня 2024, 10:37 | Реєстрація | Вхід
/ «Нуар по-українськи» Симора Гласенка в Києві - 22 Вересня 2017

«Нуар по-українськи» Симора Гласенка в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Вересня 2017 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 979


Книгарня «Є» та «Видавництво 21» запрошують на презентацію книжки Симора Гласенка «Нуар по-українськи», яка відбудеться 22 вересня. Початок – о 18.30. Модератор – Ростислав Семків.

Основні події роману «Нуар по-українськи» розвиваються у Києві та Чернівцях. Його персонажі потрапляють у пастку чужої гри, стають маріонетками, самі того не підозрюючи, оскільки перебувають у полоні власної несподіваної пристрасті. Автору вдалося створити текст, що відповідає канону літературного субжанру нуару: напружений сюжет, який тримає до останніх рядків, девіантні особисті, які руйнують себе та інших, натуралізм, фатальні жінки і фатальні пристрасті, соціальні, психологічні, морально-етичні проблеми, поведінка людей у ситуаціях вибору, злочини, мотивація яких має таке задавнене коріння, що мимохіть згадується вендетта. Під час презентації автор розповість про роботу над романом, специфіку жанру, можна буде поміркувати про органічність нуару в українській літературі, про «Нуар по-українськи» у вітчизняному та світовому літературних контекстах, про роль масової літератури та на багато інших тем.


Симор Гласенко (Олександр Процюк, 1985, Житомир) – юрист, прозаїк, сценарист. Роман «Фабрика» увійшов до ТОП-10 романів ХХІІ Міжнародного Форуму видавців. У березні 2016 закінчив курси навчання сценарного мистецтва на базі каналу «СТБ», де лекторами були голлівудські сценаристи Михайло Шульман та Джеймс Крамер. Мешкає у Києві.

Презентація відбудеться у рамках промотуру роману, який розпочався 14 вересня у львівській книгарні «Є» під час XXIV Форуму видавців, і охопить також книгарні «Є» Тернополя та Івано-Франківська.

Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar