28 Березня 2024, 11:48 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Анастасії Левкової у Франківську - 21 Вересня 2017

Презентація книжки Анастасії Левкової у Франківську

Категорія: «Події»
Дата: 21 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 877


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця». Захід відбудеться 21 вересня, о 18.00. Модераторка — Ольга Деркачова.

Запрошуємо підлітків та дорослих, усіх, хто переживає зараз або пам'ятає про колишні свої підліткові закоханості, шкільне життя, дружбу, вибір професії та все те, що супроводжує життя 14-18-річних!

Оповідачка роману – дівчина 14-18 років, школярка в маленькому українському містечку, а потім студентка київського вишу, – веде щоденник про своє повсякдення. У цьому віці відбувається стільки всього: кохання й «сотворення кумирів», перипетії взаємин із друзями та вчителями, розчарування – передусім у собі, але, врешті-решт, прийняття себе та інших такими, як вони є. Це час, коли обираєш професію, що визначатиме вектор твого життя; коли починаєш розуміти, в якій країні живеш, і усвідомлюєш себе її громадянкою... Тільки все це відбувається не зараз – Ліля переживала це на початку ХХІ століття, коли ще не було соцмереж, а мобільні телефони та комп’ютери вважали розкішшю.


«Я писала «Старшокласницю. Першокурсницю» для підлітків, – каже Анастасія Левкова, – бо вважала, що маю чим із ними поділитися, але з відгуків бачу, що вона великою мірою зачепила й моїх ровесників – усіх тих, чиє дорослішання припало на початок 2000-х років. Книжка показує атмосферу, в якій формувалося те покоління, представники якого потім були активними учасниками двох Майданів і осмислено переживають усі ті події, які нині відбуваються у нашій країні».


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar