20 Квітня 2024, 16:58 | Реєстрація | Вхід
/ «В.І.Н.» Валентина Терлецького у Рівному - 21 Вересня 2017

«В.І.Н.» Валентина Терлецького у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 21 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 798


Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на перформанс-презентацію книги Валентина Терлецького «В.І.Н. – вибору іншого немає». Захід відбудеться 21 вересня, о 18.30.

Детективно-містична історія про загадкове зникнення відомого митця, який зачаровував всіх своєю харизмою, став для багатьох сучасників взірцем і дороговказом у житті. Але одного разу він зник, не залишивши після себе й сліду, окрім спогадів його друзів, ворогів і колег. Його слідами йде журналіст Шульц, чиї спроби написати серію матеріалів про таємничого митця виливаються у захопливе і навіть небезпечне журналістське розслідування, сповнене загадок і несподіваних відкриттів. На вас чекає незвичайна історія, яку самі її герої називають «грою у самого себе».

Валентин Терлецькийзапорізький письменник, журналіст, музикант, лідер рок-гурту «Декаданс», телеведучий, автор телевізійної програми «Козацька звитяга». Автор поезій, есе та романів. Переможець і лауреат низки літературних конкурсів і премій. «В.І.Н.» — восьма видана і п’ята прозова книжка Валентина.


Рівненська книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar