16 Квітня 2024, 09:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Олександра Клименка у Києві - 19 Вересня 2017

Презентація книжок Олександра Клименка у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 19 Вересня 2017 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 853


Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Discursus» запрошують на презентацію книжок Олександра Клименка «Про дерева і левітацію» та «Весь цей літературний джаз», яка відбудеться 19 вересня, початок – о 18.30. Модератор – Олег Поляков.

«Весь цей літературний джаз» – це роздуми про життя і мистецтво, мораль і політику, про естетичні та філософські завдання, які розв’язуються у творчості. Одне слово, про all that jazz. Як зазначає у передмові Володимир Базилевський, книжка Клименка є логічним продовженням його попередньої праці – збірки літературно-критичних есеїв та інтерв’ю «Від не-початку і до не-кінця». «Весь цей літературний джаз» – інтелектуальна подорож територією літературно-музичної синестезії. Подорож у напрямку світоглядного перехрестя, де творчість урівнюється з життям, де роль письменника означає бути людиною не лише у часі написання твору, а й у повсякденному житті. Книжка містить есеї та інтерв’ю з відомим письменником.

Книжка «Про дерева і левітацію» – випадання з повсякденності у метафізику, це розповідь про людське життя, яке проростає з важкого коріння, щоб левітувати з повітряною легкістю в художній уяві митця. Дерева, помножені в поетичних рядках О. Клименка на горизонти і води, нагадують читачеві, що світ, який народжується у творчих візіях, може стати найважливішим прижиттєвим надбанням – еквівалентом справжньої віри, надії, любові.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar