16 Квітня 2024, 10:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки П’єра Адо «Покривало Ізіди» - 7 Вересня 2017

Презентація книжки П’єра Адо «Покривало Ізіди»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1046


Запорізька Книгарня «Є»і Запорізька філія КА «Новий Акрополь» запрошують на презентацію книжки П’єра Адо «Покривало Ізіди. Нарис історії ідеї природи», яка відбудеться 7 вересня о 18:30. Презентацію проводить Надія Комарова – керівниця запорізької філії КА «Новий Акрополь».

«Покривало Ізіди. Нарис історії ідеї природи» торкається однієї з найактуальніших тем сьогодення – стосунків людини та природи. Сам автор визначив свою працю як своєрідний етап, до якого він прямував більшу частину життя. Книжка була визнана одним з найвизначніших творів західно-європейської і французької філософії ХХІ століття.

«Книга є насамперед історичним твором, який стосується періоду від античності до початку ХХ ст. та який окреслює еволюцію ставлення людини до природи винятково у контексті метафори знімання покривала з природи»


П’єр Адо (Pierre Hadot) (1922 – 2010) – французький філософ, філолог, знавець і перекладач творів античних авторів, професор Колеж де Франс.

«Новий Акрополь» — це міжнародна організація філософського, культурного і соціального спрямування. Була заснована 1957 року в Буенос-Айресі (Аргентина) істориком і філософом, професором Хорхе Анхелем Ліврагою Ріцци (Jorge Angel Livraga, 1930–1991). Наразі існує у більш ніж п’ятдесяти країнах світу. В Україні має 10 філій: у Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Івано-Франківську, Вінниці та Запоріжжі

Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar