29 Березня 2024, 15:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Весь цей літературний джаз» Клименка - 5 Вересня 2017

«Весь цей літературний джаз» Клименка

Категорія: «Події»
Дата: 05 Вересня 2017 (Вівторок)
Час: 16:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 802


Луцька Книгарня «Є» та ЛА «Discursus» запрошують на презентацію книжки есеїстики Олександра Клименка «Весь цей літературний джаз». Захід відбудеться 5 вересня. Початок — о 17.00. Модераторка — Галина Яструбецька.

Нова книжка Олександра Клименка «Весь цей літературний джаз» – це роздуми про життя і мстецтво, мораль і політику, про естетичні та філософські завдання, які розв’язуються у творчості. Одне слово, про all that jazz.

Як зазначає у передмові Володимир Базилевський, книжка Клименка є логічним продовженням його попередньої праці – збірки літературно-критичних есеїв та інтерв’ю «Від не-початку і до не-кінця». «Весь цей літературний джаз» – інтелектуальна подорож територією літературно-музичної синестезії. Подорож у напрямку світоглядного перехрестя, де творчість урівнюється з життям, де роль письменника означає бути людиною не лише у часі написання твору, а й у повсякденному житті. Книжка містить есеї та інтерв’ю з письменником.

Олександр Клименко український прозаїк, поет, есеїст, літературний критик, музикант. Лауреат літературних премій ім. М. Гоголя, ім. Г. Сковороди, ім. П. Куліша, ім. А.Кримського.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar