29 Березня 2024, 03:44 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки «Гіркі сливи» та Літературна школа - 2 Вересня 2017

Презентація збірки «Гіркі сливи» та Літературна школа

Категорія: «Події»
Дата: 02 Вересня 2017 (Субота)
Час: 09:00
Вартість: обов'язкова реєстрація / 0-50 грн.
Місто: Київ
Місце: Церква «Філадельфія»
Адреса: вул. Голосеєвська, 57
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 894


Молоді письменники-початківці, журналісти, вже знані авторі та всі охочі запрошуються на презентацію збірки оповідань «Гіркі сливи» та вручення Почесного призу переможцю Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна-2017 Олексію Деканю.


Після презентації розпочне роботу Літературна школа, де три семінари прочитають вже відомі християнські письменники.

Зокрема український поет, письменник, публіцист, головний редактор журналу «Благовісник» Юрій Вавринюк говоритиме про «Гріх недбальства, або «грішний» погляд на «духовну» літературу». Член журі  Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна зверне увагу на кваліфікацію християнських літераторів, попередить про відповідальність за недбалість у служінні та роздумуватиме про літературну досконалість.

Українська письменниця, журналістка, перекладачка, авторка «Теплих історій до кави» Надійка Гербіш у своєму семінарі «За ким дзвенить клавіатура» пояснить значення терміну «покликання письменника», відверто розкаже про роботу письменника в Україні, та навчить, як авторам правильно сприймати критику.

Цьогорічний переможець Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна, письменник-фантаст, засновник міжавторської збірки «ПРИТЧИ ХХІ століття» Олексій Декань відповість на наступні питання. Чи може християнин писати фантастику? Як не допустити помилок молодих авторів? З чого почати нову книгу? Хто є взірцем актуального літературного тексту?

Попередня реєстрація учасників проводиться за телефоном: +38 (097) 6633163, або ж електронною поштою: konkurs.john.bunyan@gmail.com


2 вересня. Початок о 10:00. Участь у презентації - безкоштовна. Вартість Літературної школи - 50 грн. (у вартість входить обід).
Київ, Церква «Філадельфія», вул. Голосеєвська, 57


0 коментарів

Залишити коментар

avatar