25 Квітня 2024, 07:30 | Реєстрація | Вхід
/ «Вогнегривий коник» Василя Сухомлинського - 29 Серпня 2017

«Вогнегривий коник» Василя Сухомлинського

Категорія: «Події»
Дата: 29 Серпня 2017 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1417


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Знання» запрошують усіх охочих на презентацію збірки Василя Сухомлинського «Вогнегривий коник», що відбудеться у вівторок 29 серпня 2017 року. Початок о 18:30. Учасники зустрічі: Ольга Сухомлинська, Олександра Савченко, Володимир Розумний.

Ця книга — збірка мудрих і повчальних казок, оповідань, притч, новел, написаних для дітей і дорослих великим українським педагогом і письменником Василем Сухомлинським. Кожна казка, кожне оповідання показують читачам неповторну красу природи, магічну силу доброти і чуйності у взаєминах між людьми, пробуджують бажання захистити слабшого, допомогти старшим.

Доброта, чуйність і людяність стали ще більш актуальними в сучасному світі, сповненому жорстокості та війн. Саме на цих рисах акцентує увагу у своїй системі виховання всесвітньо відомий педагог Василь Сухомлинський, що свого часу започаткував Школу під Голубим Небом. 


Спогадами про нього та своїм досвідом виховання поділиться на презентації донька педагога — професор, академік Ольга Сухомлинська. Книга упорядкована Ольгою Василівною Сухомлинською та опублікована видавництвом «Знання».


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar