28 Березня 2024, 20:12 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча середа: Мандрівка у всесвіт Стівена Гокінґа - 16 Серпня 2017

Дитяча середа: Мандрівка у всесвіт Стівена Гокінґа

Категорія: «Події»
Дата: 16 Серпня 2017 (Середа)
Час: 13:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 744


Вінницька Книгарня «Є» і табір IT-Scouts запрошують дітей віком від 9 до 12 років на «Дитячу середу» на тему: «Мандрівка у всесвіт Стівена Гокінґа», що відбудеться 16 серпня. Початок – о 14.30. Вхід вільний.

Стівен Гокінґ – одна з найвидатніших постатей нового тисячоліття! Він зумів розкрити безліч таємниць нашого всесвіту, пояснити досі незрозумілі фізичні явища та змоделювати перші миті народження космосу. Разом зі своєю донькою Люсі він створив неймовірно цікаву серію книжок про дослідника Джорджа (український переклад книжок вийшов у «Видавництві Старого Лева»). 


На зустрічі-знайомстві дітлахи дізнаються, чому не варто стрибати на кометі, коли вона мчить крізь космічний простір, що таке чорні дірки, чи пощастить нам колись познайомитися з прибульцями, які зоряні системи називають потрійними, що таке адронний колайдер та інші найцікавіші загадки Всесвіту. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar