18 Квітня 2024, 17:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Філософія самотності» Ларса Свендсена в Києві - 15 Серпня 2017

«Філософія самотності» Ларса Свендсена в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 15 Серпня 2017 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Orthodox. Books/Coffee/Illustration
Адреса: вул. Велика Житомирська, 21А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1080


15 серпня в Orthodox. Books/Coffee/Illustration (Київ) пройде презентація нової книжки норвезького філософа Ларса Фр. Г. Свендсена присвяченої проблемам самотності. 

Спираючись на філософський аналіз та велику кількість досліджень, автор розглядає самотність під різними кутами зору: то як настрій, почуття дискомфорту, страх – соціофобію та антропофобію, переживання втрати, дефіцит довіри та прив’язаності, самовільне відчуження, то як почуття соціального голоду, біль недостатнього визнання, любові, близькості, ба навіть як генетичну мітку. Книжка Свендсена – це знахідка для людей, які потерпають від самотності, хочуть її позбутися та наполегливо шукають для цього вихід. Вона відкриває зухвалу правду про те, хто такі самотні та чому саме так складається їхня доля.


Приходьте поспілкуватися з видавцями книжки - Анеттою Антоненко, Володимиром Самойленко, чудовою модераторкою - Анастасією Євдокимовою та норвежцями, що живуть у Києві. Захід проходить за підтримки Ellisif Fest та Посольства Норвегії в Україні. На всіх чекає частування!


15 серпня. Початок о 20:00. Вхід: вільний
Київ, Orthodox. Books/Coffee/Illustration, вул. Велика Житомирська, 21А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar