16 Квітня 2024, 19:34 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємний агент Микола Гоголь» Петра Кралюка - 30 Червня 2017

«Таємний агент Микола Гоголь» Петра Кралюка

Категорія: «Події»
Дата: 30 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 971


Рівненська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на зустріч із Петром Кралюком та презентацію книжки «Таємний агент Микола Гоголь». Захід відбудеться 30 червня, о 18.00.

Постать Миколи Гоголя є однією з найзагадковіших та незрозумілих не лише в літературі, а, насамперед, як людини-українця на російській території. Яким чином це впливало на психологію його життя, творчості? Яку роль для нього відігравала українська мова та культура? Та й, власне, яку роль відігравав сам Микола Гоголь у Російській імперії?

Завісу на ці та інші факти історії життя українця в імперії ХІХ століття відкриває Петро Кралюк у книжці «Таємний агент Микола Гоголь», де зібрані не вигадані теорії, а достовірні факти. «Таємний агент Микола Гоголь» є спробою авторського дослідження контроверсійної гоголівської повісті «Тарас Бульба» та ролі цього тексту в ХІХ столітті та сьогодні.


Петро Кралюк — український філософ, письменник, публіцист. Доктор філософських наук, Заслужений діяч науки і техніки України (2009), професор, проректор з навчально-наукової роботи Національного університету «Острозька академія».


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar