20 Квітня 2024, 18:26 | Реєстрація | Вхід
/ Презентацiя книги Тетяни Чернеги «У кожного свої скарби» - 25 Червня 2017

Презентацiя книги Тетяни Чернеги «У кожного свої скарби»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Червня 2017 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: DeCoupaGe cafe
Адреса: вул. Мала Житомирська 9б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1007


Перша дитяча книга Тетяни Чернеги нарештi потрапить до наших рук вже 25 червня! Справжнiй недiльний ранок для родини - приходьте з вашими дiточками!

Ви познайомитеся з iсторією хлопчика, який пізнає світ через "підказки" дорогих йому людей, через вчинки, що формують сутність ще малої дитини. Доброта та наївність дітей не зникають безслідно, просто декому потрібно трошки нагадати, як можна радіти, дивуватись та захоплюватись світом не через призму дорослої людини, а з відкритістю та подивом дитини. Ця книга - спосіб поділитися цінностями, які виховали в авторцi iї батьки. 


Тетяна Чернега - молодий казкар. Реалізувала чималу кількість культурних, соціальних та комерційних проектів, пише тексти для українських порталів та видань, веде блог про улюблені заклади різних міст, співорганізатор бюджетних мандрівок, колекціонує книги, любить осінь і прогулянки під дощем. Невиправна мрійниця з тілом, в якому досі живе мала дитина. Така, як головний герой нашої казки. Книгу проiлюструвала та видала художник Lilit Sarkisian. Книгу видав TheNorDar Magazine


25 червня, 12:00. Київ, DeCoupaGe cafe, вул. Мала Житомирська 9б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar