28 Березня 2024, 18:50 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Хто росте у парку» Катерини Міхаліциної - 17 Червня 2017

Дитяча субота: «Хто росте у парку» Катерини Міхаліциної

Категорія: «Події»
Дата: 17 Червня 2017 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 861


Рівненська Книгарня «Є» запрошує дітей 4-7 років і їхніх батьків на «Дитячу суботу»: читання книжки Катерини Міхаліциної «Хто росте у парку» («Видавництво Старого Лева») та тематичний аквагрим. Захід відбудеться 17 червня. Початок – о 12.00.

Це невеличка історія про важливі речі: про зростання і пошук себе, про схожість і несхожість та важливість мати поряд когось, хто хоч трохи і хоч у чомусь до тебе подібний. А ще — про дерева навколо нас, повз які проходимо, та не завжди знаємо, хто це тут росте. Тому книжка стане в нагоді всім, хто хоче знати на ім'я найпоширеніші паркові дерева, навчитися розрізняти їх: у казковій ігровій формі завдяки чудовим ілюстраціям так легко запам'ятати, як вони виглядають, яка у них кора, насіння, листя, цвіт.

Маленький паросток, що виріс у парку, роззирається довкола, уважно приглядається до своїх сусідів — берези, дуба, горобини, клена, ясена, явора, каштана, тополі, верби — і шукає, чий же він. Бо бути нічийним — сумно. Бо щастя – «це знайти у цьому світі когось схожого на тебе».

Опісля читання ми запропонуємо кожній дитині аквагрим.

Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar