29 Березня 2024, 08:19 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий вечір Олександра Кабанова в Музеї Булгакова - 16 Червня 2017

Творчий вечір Олександра Кабанова в Музеї Булгакова

Категорія: «Події»
Дата: 16 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей Булгакова
Адреса: Андріївський узвіз, 13
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1106


16 червня в музеї Булгакова відбудеться вечір поета Олександра Кабанова. В рамках літературного проекту «Вхід з веранди» автор представить нову книгу «На языке врага». Це одинадцята збірка віршів Олександра Кабанова, чудового українського поета, що пише російською мовою.

Олександр Кабанов народився в Херсоні, живе і працює в Києві. Його вірші публікувалися в журналах «Новый мир», «Знамя», «Октябрь», «Континент», «Дружба народів», «Хрещатик», «Аріон», газетах «Нова газета», «Літературна газета» та ін., літературних альманахах «Новий Гільгамеш», «Соты» і ін.

Вірші Олександра Кабанова перекладені українською, англійською, німецькою, нідерландською, фінською, грузинською та іншими мовами. Лауреат «Російської премії», премії «Antologia» (за досягнення в сучасній поезії), премії журналу «Новый мир», міжнародної Волошинськой премії та ін.

Олександр Кабанов - головний редактор журналу про сучасну культуру «ШО», засновник і координатор Міжнародного фестивалю поезії «Київські Лаври», один із засновників українського слему.


Чекаємо на вас в п'ятницю, 16 червня, в літературній вітальні Музею Булгакова. Вхід з парадного під'їзду Андріївського, 13. Ви зможете придбати книгу і отримати автограф автора. У програмі також обмін думками, дружнє спілкування. Частування - вино і пироги.


16 червня. Початок о 19:00. Вхідний квиток до музею - 50 гр.
Київ, Музей Булгакова, Андріївський узвіз, 13


0 коментарів

Залишити коментар

avatar