19 Квітня 2024, 21:58 | Реєстрація | Вхід
/ «Пливи, кораблику, пливи» Ірини Кулянди в Києві - 16 Червня 2017

«Пливи, кораблику, пливи» Ірини Кулянди в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1144


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують на презентацію книжки Ірини Кулянди «Пливи, кораблику, пливи». Захід відбудеться 16 червня. Початок – о 18:00. Модератор: Шидей Віталік. Читають: Аліна Шеремета, Софія Братченко.

Презентація збірки «Пливи, кораблику, пливи» - це завжди затишний вечір. Це завжди творча атмосфера. Вірші Іри Кулянди вирізняються стилем, римою, темами і набувають популярності швидкими темпами. Це збірка, яку хочеться перечитувати і цитувати.

Цикл відеопоезій з відомими письменниками/музикантами, статті, рецензії, відгуки, як все почалось і як все продовжується, що найголовніше і чому ми це робимо – про все це ви дізнаєтесь 16 червня у книгарні Є. Чекаємо на всіх, хто не втомився шукати нове.


Ірина Кулянда народилась у Львові 26 квітня 1997 року. Змінювала школи, експериментувала в творчості. Попри всі нестандартності двічі була нагороджена дипломом МАНу. Закінчила другий курс журналістики ЛНУ ім. Івана Франка. Залишила у спадок сотні віршів, есеїв-роздумів, наукових праць. Під час найдовшої в планах подорожі трагічно загинула у хвилях Чорного моря на мисі Фіолент у Криму у віці дев’ятнадцяти років. Об’їздила автостопом Україну, самовдосконалювалась, розчаровувалась і знову закохувалась, невтомно шукаючи себе у собі. Вірила в любов і в те, що «риби пливуть на сонце…».


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar