29 Березня 2024, 17:02 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом заявок на участь у Проекті «Приховані спогади» - 15 Червня 2017

Прийом заявок на участь у Проекті «Приховані спогади»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 15 Червня 2017 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 812


Звертаємо Вашу увагу на новий проект, створений завдяки співпраці ГО "Іскра” (Україна), ГО "CRISP” (Німеччина) та xm:lab при Академії художніх мистецтв Заар (Німеччина). Приховані спогади - це проект про багатогранні історії та суперечливе сприйняття революції на Майдані.

Поєднуючи підходи усної історії, художнього переосмислення та найсучасніші технології, проект дасть учасникам можливість зібрати, проаналізувати та обговорити історії з Майдану. Готові історії буде записано в студії професійними дикторами українською, російською, англійською та німецькою мовою. Вони стануть основою для мобільного додатка, який дасть можливість будь-якій людині зі смартфоном пізнати різні перспективи і погляди на революцію, прослуховуючи інтерактивну аудіо-екскурсію під час прогулянки місцем історичних подій: площею Майдан Незалежності.

Проект не є винятково технічним. Щоб взяти участь, Вам не потрібно бути програмістом. Технічну базу для мобільного додатка забезпечать наші партнери з м. Заарбрюкен - xm:lab при Академії художніх мистецтв Заар.

Разом з Вами ми плануємо наповнити мобільний додаток історіями, які розкриватимуть різні погляди на ключовий момент в новітній історії України, розвиватимуть емпатію та шукатимуть спільні цінності в точках зору, які здаються протилежними.

На проекті у Вас буде можливість:

  • Навчитися проводити інтерв’ю 
  • Взяти участь в захоплюючому обміні думками з іншими учасниками проекту, а також з партерами по інтерв’ю, які поділяться своїми історіями з Майдану 
  • Охопити все різноманіття поглядів на історію України в один з ключових моментів її становлення 
  • Навчитися основам інтерактивного оповідання історій (storytelling) 
  • Допомогти у створенні віртуального пам’ятника на Майдані Незалежності, який буде доступний всім зацікавленим. 
Для участі в проекті потребується добре знання англійської мови та інтерес до усної історії та/або написання текстів (creative writing).

Проект складається з двох семінарів по 3 дні та святкової церемонії:
  • Introduction seminar, 14-16 липня 2017, Київ 
  • Storytelling seminar, вересень/жовтень 2017, Київ (точна дата буде оголошена незабаром) 
В період між семінарами у Вас буде час, щоб провести декілька інтерв’ю, вибрати найцікавіші історії та підготувати їх до інтеграції в мобільний додаток.
Проїзд, проживання та харчування учасників під час семінарів забезпечуються організаторами.

Подробиці: http://dropmefiles.com/zMFCm
Форма подання заявки: http://dropmefiles.com/Ea321

Дедлайн - 15 червня 2017, включно (до 23:59 за київським часом). Питання та заявки просимо надсилати на: hiddenmemories2017@gmail.com.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar