19 Квітня 2024, 01:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Руслана Співака «Мои первые 100» - 15 Червня 2017

Презентація книги Руслана Співака «Мои первые 100»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Червня 2017 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Київський Будинок Книги
Адреса: вул. Льва Толстого 11/61
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 975


15 червня в Київському Будинку Книги пройде презентація першої збірки віршів Руслана Співака. Ліричні і трагічні історії народжені від захоплення неоднозначністю і досконалістю життя, пронизані глибокими смислами, щирістю і любов'ю. Унікальний авторський стиль - у відданості чудесам моменту і співпричасності новітнім сторінкам української та світової історії.

«Ця книга написана душею і для душі! Рядки про життя - це послання тепла і любові всім, чиї серця відкриті, а вчинки і наміри - чисті. Як же часто ми перегортаємо сторінки життя, залишаючи саме життя на потім... не замислюючись про те, що одного разу нашим історіям приходить закінчення і книга життя закривається, опиняючись на нескінченній полиці небесної бібліотеки...

Мої перші 100 - це наполегливий заклик цінувати кожен рядок свого життя, не залишати жодного порожнього місця, любити і піклуватися про найближчих і рідних, висвітлювати там, де темно, і наповнювати радістю і щастям там, де зневірилися, надавати сили тим, хто йде обраним шляхом, і допомагати повернутися тим, хто його втратив! Вірте!»
Руслан Співак


15 червня. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Київський Будинок Книги, вул. Льва Толстого 11/61


0 коментарів

Залишити коментар

avatar