24 Квітня 2024, 04:18 | Реєстрація | Вхід
/ «Українські жінки у горнилі модернізації» у Києві - 14 Червня 2017

«Українські жінки у горнилі модернізації» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 14 Червня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 869


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на презентацію збірника «Українські жінки у горнилі модернізації» (за загальною редакцією Оксани Кісь), що відбудеться 14 червня. Початок — о 18.30. Учасниці: Олена Стяжкіна та Катерина Кобченко.

Запрошуємо долучитися до обговорення книжки, яка стала лідером продажів серед численних видань вид-ва «КСД» на цьогорічному Книжковому Арсеналі. Видання, підготовлене фаховими історикинями, членкинями Української асоціації дослідниць жіночої історії за редакцією Оксани Кісь, присвячене важливому для жіночої історії періоду модернізації в різних сферах життя — від середини ХІХ до середини ХХ ст., упродовж якого відбувалася зміна суспільних ролей жінок, завоюванням ними особистих та громадянських прав та перетворення їх на активних суб'єктів суспільства.


Якою була участь жінок у модернізаційних процесах, включно із значними соціальними експериментами, війнами та кризовими періодами історії, такими як Голодомор, війни, табори ГУЛАГу, як переживали вони гендерні зміни і як впливали на них, — про це та інше йдеться у 11 розділах книги.

Видання розраховане як на фахівців, так і на широке коло читачів.

Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar