25 Квітня 2024, 17:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Львів давній» у бібліотеці - 13 Червня 2017

Презентація книги «Львів давній» у бібліотеці

Категорія: «Події»
Дата: 13 Червня 2017 (Вівторок)
Час: 14:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва,
Адреса: площа Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1105


Ніхто не може заперечити, що Львів сповнений особливої атмосфери, котра так притягує й робить його неповторним. Левову частку цієї атмосфери забезпечує місту його історія та плекання традицій.

Книжки «Львівської бібліотеки» давно стали бібліографічною рідкістю. З нагоди 110-ї річниці заснування Товариства шанувальників минулого Львова видавництво «Апріорі» дає можливість сучасному українському читачеві познайомитися з найкращими зразками польської львовознавчої літератури початку ХХ ст. Книга, містить три праці з «Львівської бібліотеки»: Львівська Ратуша, Львівські передмістя та Високий замок.

Пропонована увазі читача книга є однією із тих ланок, котрі з’єднують в єдине ціле минуле і сьогодення, створюючи на перетині епох особливу духовну реальність – відчуття органічної єдності із середовищем у котрому живеш, і за котре відповідаєш перед прийдешніми поколіннями.


Отож, запрошуємо Вас відвідати презентацію книги «Львів давній», яка відбудеться 13 червня о 13:00 в приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва.

Захід відбудеться за участю: перекладача - Ілька ЛЕМКА, засновника видавництва «Апріорі» - Юрія НИКОЛИШИНА та депутатки Верховної ради України - Оксани ЮРИНЕЦЬ, яка одночасно є співголовою у Групі міжпарламентських зв'язків з Республікою Польща.

На запрошення організаторів презентацію також відвідають спеціальні гості: генеральний консул Республіки Польщі у Львові - Рафал ВОЛЬСКІ та науковий редактор книги - Андрій КОЗИЦЬКИЙ.


13 червня. Початок о 13:00. Вхід на презентацію ВІЛЬНИЙ.
Львівська обласна бібліотека для юнацтва, площа Ринок, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar