25 Квітня 2024, 22:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Будь на моей стороне» Маріанни Гончарової в Києві - 2 Червня 2017

«Будь на моей стороне» Маріанни Гончарової в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 02 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Київський Будинок Книги
Адреса: вул. Льва Толстого 11/61
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 858


2 червня у Київському Будинку Книги пройде презентація книжки Маріанни Гончарової «Будь на моей стороне». Захід пройде за участі легенди одеського гумору, капітана одеської команди КВН, головного редактора одеського журналу «Фонтан» - Валерія Хаїта.

Маріанна Гончарова - письменниця, журналіст, перекладач. Автор кількох книг оповідань і повістей («Кенгуру в пиджаке», «Левый автобус», «В ожидании конца света», «Персеиды» и других, а также романа «Аргидава»). Постійний автор журналів «Фонтан» (Одеса), «Радуга» (Київ), тижневика «Дзеркало тижня» (Київ). Переможець Міжнародного літературного конкурсу «Російська премія» (за повість «Дракон з Перкалаба»).

«Writer-in-residence» - так називалася програма, за якою коледж американського містечка Гріннелл запросив до читання лекцій письменницю Маріанну Гончарову, - фантазерку і порушницю всяких правил і догм, людини, яка пригод навіть і не шукає: вони самі до неї біжать, летять, пливуть і вискакують із-за кутка. Тому всі її подорожі перетворюються в казку, у свято знайомства з новими місцями, людьми і тваринами.


Перед вами, дорогі читачі, ще одна, після Ільфа і Петрова, одноповерхова Америка. Америка двадцять першого століття, відкрита мандрівницею Маріанною Гончаровою...

До цього варто додати, що і в новій, запаморочливій книзі Маріанни - радість і смуток, ніжність і блискучий гумор - існують нерозривно й органічно.


2 червня, 19:00. Київ, Київський Будинок Книги, вул. Льва Толстого 11/61


0 коментарів

Залишити коментар

avatar