16 Квітня 2024, 13:08 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Надії Шаіпової в Києві - 26 Травня 2017

Презентація книги Надії Шаіпової в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 26 Травня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 3-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1102


Видавнитво Самміт-Книга та книгарня Буква запрошують 26 травня о 18:30 на презентацію книги Надії Шаіпової «Прощай, Ичкерия. Дневник памяти».

Надія Шаіпова - письменниця, художник, філолог, дипломат Міжнародного фестивалю Культури та Мистецтва, Spoleto Europ Art 2015 року в Італії. Автор книг «Лицарські балади», «Кава з Ангелом».

1996 год. Розпал першої Чеченської війни. Що відчували прості, мирні жителі, опинившись багаторічними заручниками, в підвалах своїх власних будинків? Як зберігали спокій духу, коли в будь-який момент їх життя могла раптово обірватися від кулі снайпера, фугасів, кинутих у двір, захованої на дорозі міни, або від осколків бомб, що скидаються винищувачами- бомбардувальниками, які летіли так низько, що можна було розгледіти днища смертоносних машин ? Як не зневірились і не зійшли з розуму від безсилля допомогти своїм близьким? Завдяки чому вижили і зберегли найцінніше, що даровано людині Богом - своє життя? Про це розповідає художньо - документальна книга «Прощай, Ичкерия», яка розкриває стійкість і силу жіночої душі.

Друга частина розповідає про легенди, притчах, культуру, звичаї, про чеченську національну кухню. Все це читач зможе відчути, читаючи щоденник російської вчительки, серце якої назавжди залишилося з тими, з ким її поріднили гори Кавказу. Книга ілюстрована малюнками автора.


Запрошуємо Вас відвідати презентацію книги і отримати можливість придбати книгу з автографом автора!

26 травня о 18:30. Київ, Книгарня «Буква», м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 3-Б.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar