19 Квітня 2024, 22:52 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка Олєґа Панфілова «Розмова з «ватником» - 24 Травня 2017

Книжка Олєґа Панфілова «Розмова з «ватником»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Травня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 728


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книжки й автограф-сесію Олєґа Панфілова «Розмова з «ватником», яка відбудеться 24 травня. Початок – о 18.30. Модератор — Богдан Фенюк.

У цьому виданні, що є продовженням книжки «Антирадянські історії», професор Державного університету Ілії (Грузія), публіцист Олєґ Панфілов продовжує спроби пояснити сучасний феномен – появу й існування на одній сьомій частині земної поверхні території під назвою «Росія», в якій брехня є державною політикою, а вигадану історію видають як реальну.

За час існування цієї території було сформовано унікальну істоту – «ватника» – носія «ватної ідеології». Автор розповідає про цю ідеологію, що складається з культу особи, надуманого «православ’я», цензури і пропаганди, впевненості у «велико­держав’ї» та «непереможності».

Ця книга – також і про події новітньої історії в Грузії, Україні, а тепер у Сирії, що стали можливими внаслідок великої політичної гри, яка вибудовується на ще одній рисі «ватника» – імперськості його мислення.

Для широкого загалу: істориків, журналістів, студентів та всіх, хто цікавиться історією.


Олєґ Панфілов – професор Державного університету Ілії. У 2009–2012 роках – ведучий програм телеканалу ПІК. Коментатор української служби Радіо Свобода. Лауреат гран-прі Міжнародного кінофестивалю «Образ віри» (1993), нагороджений призом «За свободу преси» Information Safety and Freedom, ISF (2009), кавалер грузинського Ордена Честі (2013). Автор і упорядник 35 книг, виданих у різних країнах, автор сценаріїв 8 фільмів, близько 4000 статей, опублікованих у різних країнах.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar