25 Квітня 2024, 20:45 | Реєстрація | Вхід
/ «Проблема культурної визначеності Європи» - 19 Травня 2017

«Проблема культурної визначеності Європи»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 19 Травня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 898


Рівненська Книгарня «Є» запрошує на лекцію доктора філософських наук, професора Миколи Зайцева «Проблема культурної визначеності Європи». Захід відбудеться 19 травня. Початок — о 18.00.

«Поняття «Європа» є одним з тих слів, які ми чуємо постійно, а відтак вважаємо, що знаємо все про цей феномен. Проте така впевненість залишається непорушною до тих пір, поки не виникає необхідність чітко означити зміст та виконати певні дії соціокультурного чи соціально-політичного плану», — правильно зауважує Микола Зайцев. В такому випадку варто поставити собі запитання: «Чи знаєте ви, що таке Європа?». Якщо ваша відповідь на це питання таки виявиться заперечною, запрошуємо на лекцію Миколи Зайцева «Проблема культурної визначеності Європи», де ми спробуємо відшукати відповіді на це та багато інших запитнань. А також ви матимете змогу поговорити про європейські ідеї та способи їх реалізації, регулятивні принципи європейськості та культурні європейські цінності.

Микола Зайцевдоктор філософських наук, професор, завідувач кафедри культурології та філософії Національного університету «Острозька академія», досліджує тему культури Європи, загальноєвропейські цінності.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar