20 Квітня 2024, 09:08 | Реєстрація | Вхід
/ «І тим, що в гробах» Андрія Бондаря в Тернополі - 13 Травня 2017

«І тим, що в гробах» Андрія Бондаря в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 13 Травня 2017 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 806


Тернопільська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» в рамках «Мистецького фестивалю «Ї» запрошують на презентацію книжки Андрія Бондаря «І тим, що в гробах». Захід відбудеться 13 травня. Початок – о 17.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Збірка малої прози Андрія Бондаря «І тим, що в гробах…» — яскраве відображення суб’єктивних, дуже особистих вражень автора. Це підслухані історії та розмови, галерея небанальних сюжетів про звичайне життя пересічних людей. Але крізь цей химерний калейдоскоп спостережень раз по раз виринають нетривіальні, такі, на перший погляд, непоєднувані образи, як-от смішний і трішки недоречний Папа Римський на Святошині, тб-серіальний комісар Рекс і навіть наймудріша з мишей. Саме тому «І тим, що в гробах» припаде до душі навіть найвибагливішим читачам. Уклала збірку літературознавиця Ганна Улюра, а оформила – дизайнерка Тетяна Омельченко.


Андрій Бондар – письменник, публіцист, перекладач, блоґер. Автор поетичних збірок «Весіння єресь» (Київ: Смолоскип, 1998), «Істина і мед» (Одеса: Астропринт, 2001), «MASKUL'T» (Київ: Критика, 2003) (співавтори: Сергій Жадан та Юрій Андрухович), «Примітивні форми власності» (Львів: Піраміда, 2004), «Пісні пісні» (Чернівці: Meridian Czernowitz, 2014), а також збірки есеїстики «Морквяний лід» (Нора-Друк, 2012). Українською Андрій Бондар перекладав Вітольда Ґомбровича, Міхала Вітковського, Катажину Ґрохолю, Маріуша Щиґела, Пйотра Зарембу, Юстину Соболевську, Робіна Данбара, Пітера Померанцева, Етґара Керета та інших.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar