25 Квітня 2024, 20:32 | Реєстрація | Вхід
/ Тренінг «Які можливості відкривають дебати?» - 24 Квітня 2017

Тренінг «Які можливості відкривають дебати?»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Квітня 2017 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 885


Львівська Книгарня «Є» запрошує на тренінг «Які можливості відкривають дебати?» за участю психологині Світлани Незабитовської та слухачів програми «Мистецтво суперечки» Малої Бізнес-школи ЛІМ. Захід відбудеться 24 квітня. Початок – о 18.30.

Суперечка – це мистецтво, і вміння перемагати в ньому необхідне кожній людині, яка мріє досягти успіху в житті. Воно притаманне справжнім лідерам сучасного світу. Аби опанувати це мистецтво, варто потренуватись у дебатах. Навіщо?

Дебати допоможуть у рiзних життєвих ситуацiях. Кожен з нас, не усвiдомлюючи того, дуже часто дебатує: з батьками в сiм’ї, з учителями в навчальних закладах, з друзями, в компанiях. Люди, якi займаються бiзнесом, освiтою, полiтикою у багатьох випадках використовують технiку дебатiв, щоб переконати опонентiв та захистити свої рiшення. А ще – це чудовий інтерактивний метод навчання, один з найкращих для старшокласників і студентів.

Тож на тренінгу ми дізнаємося, як побудувати переконливу аргументацію, як ефективно розкритикувати точку зору опонента, як не допустити помилок в своїх міркуваннях і розпізнати їх в міркуваннях супротивника.

Запрошуємо на тренінг учнів, учителів, студентів, батьків і загалом усіх, хто любить відкривати щось цікаве.

Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar