29 Березня 2024, 14:56 | Реєстрація | Вхід
/ «Особливі книги з колекції IBBY» в Києві - 12 Квітня 2017

«Особливі книги з колекції IBBY» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 12 Квітня 2017 (Середа)
Час: 10:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1092


З 12 квітня Музей книги і друкарства запрошує всіх великих і малих шанувальників книги відчути та побачити понад 100 найкращих книжок, виданих у різних країнах світу різними мовами для людей з особливостями слуху, зору та розумової активності. Колекція «не простих супер-книжок» подорожує світом і зупиниться в Музеї книги лише на місяць (до 15 травня).

Не пропустіть нагоди пережити незвичайні емоції та відчуття, беручи до рук ці книги.
Закликаємо відвідати виставку працівників Міністерств освіти, культури та соцполітики, керівників і працівників спеціалізованих закладів, громадських і волонтерських організацій, видавців та всіх небайдужих до проблем людей з особливими потребами.


Книги з колекції Міжнародної Ради з дитячої та юнацької книги ІВВY для дітей із особливостями розвитку люб'язно надані Посольством Швейцарії в Україні. 

IBBY є некомерційною організацією, що була заснована в Цюріху (Швейцарія) у 1953 році. Сьогодні вона складається з 75 національних секцій у всьому світі. Зазвичай активно співпрацює з країнами, де добре розвинене книговидання, а також проводить безліч інших освітніх програм з розповсюдження грамотності.


Виставка працює з 12 квітня до 15 травня 2017 р. щодня, крім вівторка, з 10 до 17 год. за адресою: вул. Лаврська 9, корпус 9 (на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника)



0 коментарів

Залишити коментар

avatar