19 Квітня 2024, 21:06 | Реєстрація | Вхід
/ Нагородження переможців конкурсу «Самовидець» - 25 Березня 2017

Нагородження переможців конкурсу «Самовидець»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2017 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1445


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на церемонію нагородження переможців конкурсу художнього репортажу імені Майка Йогансена «Самовидець», яка відбудеться 25 березня. Початок – о 16.00. Учасники: есеїст та перекладач Андрій Бондар, український репортажист Олег Криштопа, дослідниця літератури нон-фікшн Марія Титаренко, кураторка конкурсу Олеся Яремчук та переможці.

Журі конкурсу художнього репортажу імені Майка Йогансена «Самовидець» від видавництва «Темпора» визначились із десяткою найкращих репортажів на тему «Чому я ніколи звідси не поїду». До короткого списку конкурсу увійшли: Анастасія Дзюбак, Катерина Зінов’єва, Віра Курико, Дмитро Пальчиков, Роман Повзик, Володимир Сенатовський, Павло Стех, Ярослава Тимощук, Олег Фея та Надія Швадчак. Список складений в алфавітному порядку. Хто ж стане лауреатом, ми дізнаємось на церемонії вручення.


Члени журі конкурсу Андрій Бондар, Олег Криштопа та Марія Титаренко оголосять авторів найкращих текстів. Також переможці отримають подарунки та грошові винагороди. І місце – 10 000 грн, ІІ місце – 7 000 грн, ІІІ місце – 5 000 грн. Десятка репортажів увійде до альманаху «Veni, Vidi, Scripsi», а перший лауреат отримає право надрукувати книгу у видавництві «Темпора».


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar