24 Квітня 2024, 09:39 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Данила Яневського «Проект Україна» - 19 Березня 2017

Презентація книги Данила Яневського «Проект Україна»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Березня 2017 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно»
Адреса: вул.Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 896


19 березня, о 12:00, в Книгарні «Довженко.книги.кава.кіно» (вул.Бульварно-Кудрявська, 43а) відбудеться презентація книги Данила Яневського «Проект Україна». Архітектори, виконроби, робітники».
 
Українці різних національностей та віросповідань дали світові безліч діячів, імена яких вписані до духовних, інтелектуальних, військових, спортивних, промислових,  мистецьких та інших Пантеонів різних держав. Ці люди лише упродовж останніх трьох століть створили умови для всебічного розвитку народу. 

«Проект Україна»: архітектори, виконроби, робітники»  перша спроба показати українському загалові велич, різнобарв’я та різноманітність реальних, живих творців просторів, у яких ми живемо. Просторів для вільних людей і відповідальних громадян тієї України, про яку ми мріємо, для якої працюємо, задля якої кращі сини та дочки нашого народу – без огляду на свою національність та віросповідання – віддають своє життя у кривавій війні проти неуцтва, пихатості та рабства, що третє століття поспіль намагається знищити наш безсмертний народ.
 
«Книга Данила Яневського є чи не «піонерською», авангардною спробою розкрити історичне буття України за межами архаїчних уявлень про роль масонів та парамасонських організацій в нашій історії. Яневському притаманно і, здається, приємно руйнувати зашкарублі міфи, що їх вбивали в голови українців адепти тоталітарних режимів. Він робить це професійно, спираючись не лише на  власну широку ерудицію, але й на архівні матеріали, які раніше ігнорували історики з совкових та шароварних угрупувань.» 
Володимир Єшкілєв


0 коментарів

Залишити коментар

avatar