24 Квітня 2024, 07:46 | Реєстрація | Вхід
/ «Сьогодні я бачила…» Делії Стейнберг у Дніпрі - 14 Березня 2017

«Сьогодні я бачила…» Делії Стейнберг у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2017 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 875


Дніпровська Книгарня «Є» та культурний центр «Новий Акрополь» запрошують на презентацію книжки Делії Стейнберг «Сьогодні я бачила…», яка відбудеться у вівторок, 14 березня. Початок — о 18.30. Презентуватимуть книжку викладачки культурного ценрту «Новий Акрополь» — Ольга Косянчук та Наталія Ніколаєнко.

«Сьогодні я бачила...» — книжка особлива. Написана прозою, вона не поступається будь-якому відомому поетичному творові, оскільки її слова невимушено торкаються найпотаємнішого в кожній людині.

Ця книга, написана у жанрі роздумів про актуальні питання сьогодення, виходить за межі часу і простору, в яких ми живемо, бо жоден її фрагмент не можна назвати відлунням скороминущих уподобань, що так само легко зникають, як і виникають.


Отже, перед нами одна з тих незвичайних книг, обкладинка якої мало, а то й нічого нам не говорить, але під нею пульсує цілий світ, геть відмінний від нашого – захмареного песимізмом та безликістю; цілий світ, що, діючи як живодайний бальзам, стає одою життю у кожній з його незліченних форм.


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar