20 Квітня 2024, 00:21 | Реєстрація | Вхід
/ В Карпатах відкрито Літературну Резиденцію - 1 Березня 2017

В Карпатах відкрито Літературну Резиденцію

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Березня 2017 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: с. Ластівка (Львівська обл.)
Місце: ГВК «ТАОР Карпати»
Адреса: вул. І.Франка 33
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 6145


Триває прийом заявок на участь в Карпатській Літературній Резиденції!

Карпатська Літературна Резиденція почне приймати літераторів, перекладачів, менеджерів культури та репортажистів у березні 2017.

Упродовж двох тижнів (з 01.04.2017 до 15.04.2017, а також з 16.04.2017 до 30.04.2017), відібрані учасники Резиденції проживатимуть на території «Готельно-відпочинкового комплексу «ТАОР Карпати» у комфортабельному дерев’яному котеджі. 

«Краса довколишньої природи, спокійна та затишна атмосфера якнайкраще сприятимуть творчості та новим проектам, що, без сумніву, народяться тут», - зауважують організатори.


Для участі в Резиденції потрібно підготувати Авторський Проект, що має стосуватися літератури, перекладу, культурного менеджменту або художнього репортажу. Обсяг Проекту має становити не менше 5 тис. знаків з пробілами. 

Літератори у Проекті можуть прописати ідеї, концепції нових творів, розказати над чим мають намір працювати протягом 14-ти днів перебування на резиденції. 


Добір учасників (6 осіб) відбуватиметься на конкурсних засадах. Склад спеціального журі, що розглядатиме усі надіслані проекти, буде оголошено найближчим часом на сторінці Резиденції у Facebook.

Учасникам Резиденції забезпечується проживання на території комплексу, харчування та відшкодовуються транспортні витрати. Взяти участь у резиденції можуть тільки повнолітні. 


Заявки на участь у Резиденції приймаються до 1 березня 2017 року за електронною адресою: carpathian.residency@gmail.com. Кожен учасник також має додати до заявки автобіографічну довідку. 

Організатори: Готельно-відпочинковий комплекс «ТАОР Карпати», http://taor.com.ua/
Куратор резиденції: письменник Богдан Коломійчук
Сторінка Карпатської Літературної Резиденці у Fb: http://facebook.com/carpathian.residency/


2 коментарів

avatar
Чудова ініціатива!!!
avatar
[size=14]Чи можна подавати на два рiзних конкурси одинаковi твори? Наприклад на "Смолоскип" i на "Гранослов"? Бо обсяг творiв i тут i там не маленький. Бо в кого з авторiв невеликий доробок, не зможуть у такий короткий промiжок часу написати потрiбну кiлькiсть творiв.

Залишити коментар

avatar