16 Квітня 2024, 19:23 | Реєстрація | Вхід
/ Божевільна вечірка до Дня народження Букмолі - 11 Лютого 2017

Божевільна вечірка до Дня народження Букмолі

Категорія: «Події»
Дата: 11 Лютого 2017 (Субота)
Час: 17:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Attic Space
Адреса: бул. Тараса Шевченка, 36а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 993


11 лютого, культурна ініціатива «Букмоль» запрошує і дорослих, і малих на святкування свого третього дня народження. На гостей свята очікує феєричне читання, кілька яскравих майстер-класів, божевільне чаювання, казкове фотографування, несамовитий джаз, танці та, звісно ж, торт.


Після привітань та нагородження учасників Літклубу, які протягом року найактивніше відвідували Букмольні сторітайми та майстер-класи, Богдан Тушевський прочитає дітям уголос книжку-картинку талановитої шведської письменниці Мії Нільсон «Цирк Х’юґо» — продовження дотепної й захопливої історії про лісового крокодила в Букмольному перекладі українською. Потім діти зможуть розважитися на майстер-класах, а батьки — дізнатися в учасників відповіді на будь-які літературні запитання.

Родзинкою святкування стане виступ джазового гурту, інформацію про який Букмоль поки тримає в секреті. Упродовж усього святкування гості зможуть фотографуватися у казковій атмосфері простору Attic Space і частуватися найрізноманітнішими смаколиками.


Нагадаймо, що 11 лютого, яке є 42-м днем року, культурна ініціатива «Букмоль» вважає днем свого народження, адже саме 42, якщо вірити книзі Дуґласа Адамса «Путівник по Галактиці для космотуристів», є відповіддю на запитання: «Що Таке Життя, Всесвіт та Все Інше». Крім того, на початку лютого 2016 року стартував проект #ЧитаймоДітямУголос, у межах якого було створено першу мережу безкоштовних літклубів Букмоль.

Вхід на вечірку безкоштовний. Але Букмоль не відмовиться від подарунків, тому на вечірці усі охочі зможуть привітати й підтримати проект «зручною» для себе сумою грошей. Зібрані під час вечірки кошти підуть на закупівлю книжок та інших необхідних матеріалів для нового сезону Літклубу.


Для гостей із дітьми обов’язкова реєстрація: http://bit.ly/2jCu8zk
11 лютого, 16:30 – 20:00. Київ, Attic Space, бул. Тараса Шевченка, 36а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar