23 Квітня 2024, 21:40 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова «Літературні підсумки 2016» в Луцьку - 30 Січня 2017

Розмова «Літературні підсумки 2016» в Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 30 Січня 2017 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 934


Луцька Книгарня «Є» запрошує на розмову «Літературні підсумки 2016. Про цікаві новинки минулого року та про тенденції на українському книжковому ринку» з арт-директоркою мережі книгарень «Є» Анастасією Левковою, книжковою блогеркою Анною Єкименко-Поліщук і головою мистецького об’єднання «стендаЛь» Ельвірою Яцутою. Захід відбудеться у понеділок, 30 січня. Початок – о 18.30.

У 2016 році український книжковий ринок продовжував активно розвиватися: нові імена в сучукрліті та перекладні книжки як культових авторів сучасності, так і класиків світової літератури з’явилися на стелажах книгарень і поличках читачів.

Підсумкова розмова про тенденції та цікаві видання минулого року відбудеться у компанії трьох активних читачок, дотичних до літературних процесів в Україні, зокрема і в Луцьку.
  • Анастасія Левкова – арт-директорка мережі книгарень «Є» і літературознавиця, розповість про зміни на нашому книжковому ринку та тренди.
  • Анна Єкименко-Поліщук – журналістка, громадська активістка і книжкова блогерка, поділиться досвідом ведення україномовного каналу на ютубі про книжки та вподобання глядачів-читачів.
  • Ельвіра Яцута – журналістка, голова мистецького об’єднання «стендаЛь», розкаже про літературне життя Луцька і найбільш відвідувані події, які вдалося зорганізувати протягом минулого року.

Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar