19 Квітня 2024, 17:26 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч із Дзвінкою Матіяш у луцькій Книгарні «Є» - 24 Січня 2017

Зустріч із Дзвінкою Матіяш у луцькій Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Січня 2017 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 960


Луцька Книгарня «Є» спільно з «Видавництвом Старого Лева» запрошують на авторську зустріч із письменницею Дзвінкою Матіяш, яка відбудеться у вівторок, 24 січня. Початок  о 18.00. Модераторка  Ганна Луцюк.

Дзвінка Матіяш  українська письменниця, перекладачка. Тексти, над якими чи з якими вона працює, наповнені світлом і добром, душевним теплом і спокоєм. Поезія отця Яна Твардовського, власні книги Дзвінки «Історії про троянди, дощ і сіль» чи «Марта з вулиці Святого Миколая» — це видання з якими занурення у слова відбувається обережно і легко, інколи викликають сум, але світлий, очищувальний.

У книгарні «Є» відбудеться розмова про нові книжки письменниці, що вийшли друком у «Видавництво Старого Лева». Це підліткова повість «Марта з вулиці Святого Миколая» та історія про пастушка Давида та народження Месії під назвою «Перше Різдво».


«Марта з вулиці Святого Миколая»  книжка для вдумливих підлітків. Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя.

Різдвяна історія «Перше Різдво» очима письменниці Дзвінки Матіяш та ілюстраторки Богдани Бондар поверне вас із дітьми до витоків Різдва  не просто гарного родинного свята, а історії Божого народження і відкуплення людства.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar