19 Квітня 2024, 13:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Формула Продуктивності» Ореста Зуба у Дніпрі - 18 Січня 2017

«Формула Продуктивності» Ореста Зуба у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 18 Січня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 905


Дніпровська Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книжки й автограф-сесію онлайн-підприємця, блогера, мандрівника Ореста Зуба «Формула Продуктивності», яка відбудеться у середу, 18 січня. Початок – о 18.30.

Неможливо встигати робити абсолютно все. Хочемо ми цього чи ні, але це просто неможливо. Натомість автор Орест Зуб у своїй книзі пропонує принципово інший підхід.

На сторінках «Формули Продуктивності» зібрано понад 100 прийомів, методів, технік та інших фішок із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності, покликані допомогти вам упорядкувати всі накопичені справи, визначитися з пріоритетами, реалізувати заповітні мрії та й узагалі організувати собі найяскравіше життя.

Під час читання вам відкриватимуться нові горизонти, а коли ви перегорнете останню сторінку, то будете готові написати власну Формулу продуктивності. Вона стане дорожньою картою і провідником у світ реалізованих цілей та здійснення мрій. Просто спробуйте, і ви самі у цьому переконаєтеся.


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). тел. (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar