19 Квітня 2024, 07:57 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація п'ятого ювілейного фестивалю «Ї» - 21 Грудня 2016

Презентація п'ятого ювілейного фестивалю «Ї»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Грудня 2016 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 940


Тернопільська Книгарня «Є» запрошує на прес-конференцію з нагоди презентації п'ятого ювілейного мистецького фестивалю «Ї». Захід відбудеться 21 грудня. Початок – о 17.00. Модератор — Юрій Матевощук.

У ході заходу організатори поговорять про роль проекту, успіхи й досягнення попередніх років та особливості майбутнього фестивалю. Також оголосять дати Мистецьокого фестивалю «Ї» у 2017 році, розкажуть про нововведення та особливості майбутнього заходу, представлять оновлену команду.

Учасники презентації: Василь Томчишин, Юрій Матевощук, Павло Бич, Аліна Дзюба, Мар’ян Радковський, Роман Воробйов, Іван Поливода та Юрій Вітяк. Запрошуємо представників громадського сектору та журналістів.


Мистецький фестиваль «Ї» — це триденне дійство, повне нестримного заряду енергії, яка вирує у межах вільного і натхненного арт-простору. Захід щорічно відбувається у Тернополі, гуртуючи навколо себе найвідоміших представників сучасного літературного процесу, музикантів та художників, які просто не мислять свого життя без творчості. Фестиваль проводиться з метою популяризації сучасного українського мистецтва серед молоді, тернополян та гостей міста. «Ї» — твоя культурна ідентифікація!


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 25-44-59. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar