19 Квітня 2024, 03:55 | Реєстрація | Вхід
/ «Кілька років зими» Валентина Терлецького у Дніпрі - 16 Грудня 2016

«Кілька років зими» Валентина Терлецького у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 16 Грудня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 900


Дніпровська Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на презентацію книжки Валентина Терлецького «Кілька років зими», яка відбудеться 16 грудня. Початок — о 18.30.

Це роман-притча про сумний світ, де фантазувати заборонено. Де казкарство карається, а бути письменником — це не тільки безглузде, але й небезпечне для життя заняття. Де непокірних засилають в страшну «Зону Мороку» або катують перед загадковим «Сірим екраном»… Але не все так безнадійно, як здається, коли з’являються однодумці… І наприкінці всього буде початок.

Головний герой Іван — письменник-казкар, який давно кинув писати. Розчавлений безжальною системою, зневірений у житті, він випадково зустрічає жінку з волоссям кольору помаранча. З її допомогою він згадує забутий присмак чуда та своє призначення писати. Та знаходить в собі сили подолати систему. З цього моменту, власне, і починається справжня історія героя…


Твір заслуговує на пильну увагу читачів та критиків. Можливо, ми станемо свідками народження свого власного українського Маркеса. До того ж, роман закінчується дуже несподівано й читати його, безперечно, справжнє задоволення!
Маріанна Маліна

Валентин Терлецький — запорізький письменник, журналіст, рок-музикант, лідер рок-гурту «Декаданс», телеведучий, автор програми «Козацька звитяга».

Автор поезій, есе і романів. Переможець і лауреат різних літературних конкурсів і премій: міського молодіжного роману «Графіті» видавництва «Фоліо», міжнародного літературного конкурсу «Євроформат», премії часопису Національної спілки письменників України «Березіль» (2009), поетичного конкурсу Національної спілки журналістів України в Запорізькій області та Міжнародного конкурсу романів та кіносценаріїв «Коронація слова». За роман «Кілька років зими» отримав Спеціальну відзнаку від Всеукраїнського об’єднання любителів фантастики «ВОЛФ». 


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). тел. (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar