16 Квітня 2024, 19:01 | Реєстрація | Вхід
/ Антиутопія Наталки Ліщинської «Нова людина» у Львові - 14 Грудня 2016

Антиутопія Наталки Ліщинської «Нова людина» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2016 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 782


Львівська Книгарня «Є» та Видавнича група «КМ Букс» запрошують на презентацію книжки Наталки Ліщинської «Нова людина», що відбудеться 14 грудня. Початок  о 18.30. Модераторка — Любов Долик.

«Нова людина» — антиутопія, яка ідеально відповідає усім вимогам цього жанру та вміло зазирає в геть не безхмарне майбутнє, показуючи його таким, на яке ми, люди, сьогодні заслуговуємо, якщо не почнемо змінюватися… І змінюватися не колись, а тепер.

Це не просто вправно й талановито розказана фантастична історія, це спроба автора достукатися до наших сердець, до кожного з нас, бо майбутнє саме собою не відбувається, то ми своїми вчинками, діями чи навпаки байдужістю, зарозумілістю, вірою у всемогутність науки, творимо його. «Нова людина» — це перша ластівка талановитої та непередбачуваної, тим і цікавої у власному міфотворенні, Наталки Ліщинської.

Наталка Ліщинська  авторка, яка пише фантастику: від казок і фентезі для дітей та підлітків до дорослої наукової фантастики, філософської містики і міксу реалізму з вигадкою. Несподівані повороти сюжетів і непередбачувані фінали  фірмові «фішки» авторки.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar