25 Квітня 2024, 14:47 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Діячі України» в Києві - 14 Грудня 2016

Презентація книги «Діячі України» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2016 (Середа)
Час: 13:00
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Київ
Місце: Національна парламентська бібліотека України
Адреса: вул. Грушевського, 1 (другий поверх)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1100


14 грудня в 12:00 в Національній парламентській бібліотеці України відбудеться презентація книги клубу ілюстраторів Pictoric «Діячі України» (видавництво Артбук).

Кілька художників, чотири куратори і 26 плакатів з портретами письменників на площі Ринок у Львові під час події «Львів – місто літератури» – так починався проект «Діячі України» у 2014 році. Відтоді плакатів, художників і виставкових просторів побільшало, проект з вуличної виставки перевтілився в інші формати: листівки, блокноти, футболки. Ви ділилися «Діячами» з рідними та друзями, ви творили з «Діячами», ви були з ними в найтіснішому контакті, вони зустрічали і проводжали вас в аеропортах Києва та Львова. Ця книжка є підсумком проекту «Діячі України», але водночас початком нових історій. 

«Діячів» полюбили і підтримали на самому старті: ми зібрали перше фінансування на платформі Спільнокошт, а серед місць, де експонувався проект були: Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», арт-галерея Lenin у Запоріжжі, освітньо-мистецька платформа «Остер+» в Остерській гімназії, Lesya Hub у Дружківці Донецької області, фестиваль Ukraińska Wiosna VIII у Познані (Польща), Хотівський навчально-виховний комплекс, галерея Second Floor Art Center в приміщенні Адміністрації Президента, галерея Come In у Харкові, аеропорт «Бориспіль» в Києві, простір «Термінал 42» в Одесі, аеропорт «Львів», Другий міжнародний фестиваль Tbilisi Book Days, Міжнародний фестиваль постерів та типографічного дизайну Plaster в місті Торунь (Польща), Золотоворітський сквер на день Києва в рамках святкування з книгарнею «Є», Національна бібліотека України для дітей. Проект продовжує подорожувати містами України та за кордоном.


На презентації книги, що відбудеться в Національній парламентській бібліотеці України, буде проведено квест серед дітей у формі вікторини з призами, а також виступ запрошених спікерів – Марини Порошенко, Наталії Попович (УКМЦ), Павла Гудімова (арт-центр Я Галерея), Олега Грищенко (Pictoric). По завершенні також відбудеться автограф сесія від ілюстраторів проекту «Діячі України».

Програма заходу:
12.00 – 12.30 – фотографування та проведення квесту.
12.30 – 13.00 – виступ спікерів.
13.00 – 13.30 – підведення підсумків квесту, подарунки, автограф сесія.


Київ, Національна парламентська бібліотека України, вул. Грушевського, 1 (другий поверх)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar