24 Квітня 2024, 22:07 | Реєстрація | Вхід
/ «Успішні виступи на TED» Кріса Андерсона у Києві - 13 Грудня 2016

«Успішні виступи на TED» Кріса Андерсона у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 13 Грудня 2016 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1278


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на презентацію українського видання світового бестселера Кріса Андерсона «Успішні виступи на TED». Учасники заходу: Владислав Грезєв, Юлія Тахтарова, Юрій Марченко. Модератор — Антон Мартинов. Зустріч відбудеться 13 грудня. Початок — о 18.30.

Ми не будемо довго і нудно говорити про книгу, а весело і (відносно) швидко спробуємо розібратися у феномені популярності конференції TED та послухаємо практичні поради про публічні виступи.

Як влаштована конференція TED, хто відбирає спікерів і обирає теми — про це нам розкажуть організатори TEDxKyiv Владислав Грезєв та Юлія ТахтароваЧи є секрети, які допоможуть вам при публічній промові і як добре виступити, коли тобі страшно — про це розповість Юрій Марченко, головний редактор Platfor.ma, який є один зі спікерів TED.

Кріс Андерсон — президент і куратор щорічної конференції TED. Після закінчення Оксфорду запустив більше ста успішних журналістських проектів і сайтів. Згодом його увагу привернула TED-конференція, і некомерційна організація Кріса Андерсона 2001 року придбала у засновника права на неї. Гасло TED «Ідеї, варті поширення» продовжує охоплювати світ.


Щоб справити враження промовою, достатньо 18 хвилин, — упевнений Кріс Андерсон. Автор ділиться прийомами вдалого виступу: як сформулювати і ефективно донести свою думку до аудиторії. Окрім того, це видання допоможе подолати страх публічних виступів. Андерсон упевнений: якщо ви за обідом можете поділитися з друзями якоюсь історією, то й публічну промову подужаєте.

Книжка Андерсона — не просто поради й прийоми для вдалого виступу. TED зміг кількісно обрахувати силу й важливість обміну думками.
Forbes

Ніхто у світі краще не знається на ораторському мистецтві за Кріса Андерсона. За роки праці він виростив, надихнув та вмовив на виступ дуже багатьох спікерів (і мене також) — допомагав нам вийти на сцену з найкращими промовами навіть у ті миті, коли нас долали емоціїй ми починали хвилюватися. Андерсон — стовідсотково ідеальний автор для такої книжки, і для багатьох вона стане справжньою знахідкою.
Елізабет Гілберт, авторка бестселеру «Їсти, молитися, кохати»

Кріс Андерсон розкриває важливі теми: як встановити контакт з аудиторією, як пояснити складні моменти тим, хто не в темі, як перекоти людей прийняти суперечливі ідеї, як розвинути артистистичні навички. Він також торкається підготовки до виступу: яких мовних зворотів уникати, в чому виходити на сцену, як впоратися з хвилюванням.
Publishers Weekly

Адреса книгарні «Є»: м. Київ, вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar