23 Квітня 2024, 09:13 | Реєстрація | Вхід
/ Андріївські вечорниці з Наталією Маат у «Букві» - 12 Грудня 2016

Андріївські вечорниці з Наталією Маат у «Букві»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Грудня 2016 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1025


12 грудня, о 19:00 в книгарні «Буква», вул. Богдана Хмельницького, 3Б пройдуть  Андріївські вечорниці з Наталією Маат в рамках презентації книги-тренінгу «Навстречу Жизни: шаги к проЯвлению»

Ми звикли вважати, що мистецтво - це те, що проявляється в картинах, віршах, музиці, в чомусь іншому. І зовсім не думаємо про те, що мистецтво - це наше життя. Кожен день нашого прояву в ньому - те, що ми думаємо, говоримо, робимо, які рішення приймаємо, з ким спілкуємося - це захоплюючий процес презентації себе світу. І означає це набагато більше, ніж ми звикли думати.

У цій книзі ви знайдете повний навчальний адаптований курс «Реалізація життя» - прості у використанні техніки, цікаві в застосуванні рекомендації та досвід, який допоможе подолати внутрішні обмеження і внести в життя ясність, радість і легкість.

Курс розрахований на 14 тижнів (кожен крок і вправи до нього опрацьовуються в середньому тиждень). Завдяки кожному новому кроку ви зможете отримати новий імпульс, зустрітися зі своїми «обмежуючими факторами» і перетворити їх світлу енергію самовираження.

Книга буде корисна тим, хто відчуває, що «застряг» на місці, більше не відчуває радості від звичних речей і відчуває, що життя стало «не те». Читайте, досліджуйте себе і проЯвляйтесь так, як цього хочеться саме Вам!


В програмі передбачено:

- Презентація книги
- Андріївські ворожіння
- Ароматна натуральна кава ( на якій будемо ворожити)
- Фото зйомка протягом всього заходу
А також казкова атмосфера вечірнього освітлення свічками. Дресс-код: сукні на Ваш смак.

Наталія Маат – онтопсихолог, езотерик, засновниця центру розвитку людського потенціалу "ДАР-РА", письменниця. А також розробник і ведуча трансформаційних і бізнес-ігор, ведуча тренінгів з розвитку творчості. Співорганізатор щорічних фестивалів древніх традицій і слов'янської культури в м.Києві.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar