28 Березня 2024, 22:55 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Презентація книжок Олега Чаклуна - 10 Грудня 2016

Дитяча субота: Презентація книжок Олега Чаклуна

Категорія: «Події»
Дата: 10 Грудня 2016 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1293


Київська книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошують батьків і дітей 4-8 років на «Дитячу суботу»: презентацію серії книжок письменника Олега Чаклуна і художниці Яни Любарської «Мікробот» та «Мікробот і Кам’яний дракон». Захід відбудеться 10 грудня. Початок – о 12.00. Книжки представить автор – письменник Олег Чаклун.

Маленький робот Мікробот понад усе полюбляє гратися в хованки. Випадково опинившись на нашій планеті, він заводить дружбу з дівчинкою Амелією та хлопчиком Пітером, і вони разом перемагають космічного лиходія Сульфура. Упевнившись, що хованки тут неперевершені, Мікробот приводить іще сімох друзів-роботів — таких само веселих пустунів і розбишак. І вони вирішують пограти в хованки там, де ще ніхто й ніколи не грав. Але, звісно, без допомоги дітей їм не обійтися…У другій книжці серії ви знову зустрінетеся з маленьким суперроботом Мікроботом – справжнім героєм сучасних українських дітей. Цього разу на нього чекає надзвичайна пригода в пустелі, де лютує страшний Кам’яний дракон, від якого потерпають не лише люди, а й гноми, і навіть Людинолис. І лише справжні друзі можуть здолати всі труднощі й урятувати світ…

Надсучасні технології, суперможливості, дива техніки органічно поєднуються в новій серії книжок найтаємничішого сучасного українського дитячого письменника Олега Чаклуна з живими традиціями доброї казки. Художниця Яна Любарська оформлює книжки серії в «мультиковому» стилі – так, що дитина 4-8 років сприймає їх як яскравий гостросюжетний мультик.Загалом у серії планують видати 7 книжок.


Київська книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar